ADWORDS
Digital marknadsföring

Vi hjälper dig att sätta upp ett AdWordskonto och skapar annonsgrupper med annonser och relevanta sökord om det behövs landingssidor som matchar sökorden så skapar vi dessa också. När vi är klara behöver du bara betala för annonsering och klick till Google. I paketet ingår också totalt 5 timmar i uppföljning för att kunna justera sökord och annonser efter vad som fungerat bäst.

 

Skapa konto på Google Ads

Vi hjälper dig att skapa ett konto på Google Ads och ser till att alla kopplingar för betalning är uppsatt och fungerar som det ska.

Nulägesanalys

Vi undersöker vad som finns, vilka konton som är uppsatta, vilka kopplingar som är gjorda, om det behövs landningssidor etc.

Mål och Sökordsanalys

Vi går tillsammans igenom vad som är målet med kampanjen och vilka sökord och fraser som ska användas för att uppnå de målen. Vidare bestäms också vilka Geografiska områden, tider och målgrupper som ska nås. Man måste också välja ut negativa sökord för att undvika att betala för sånt man inte vill bli träffad på. Vi går också igenom hur mycket annonseringen får kosta totalt.

Annonsgrupper

Vi utformar annonsgrupper utifrån befintliga namn, slogans och varumärken, och kombinerar med sökord och fraser från Mål och Sökordsanalysen.
Upp till 10 annonsgrupper ingår i paketet

Sökord

Vi väljer ut sökord och fraser efter kvalitetspoäng för att annonseringen ska bli så träffande och generera mesta möjliga annonsering per krona.

Budgettak

När annonsgrupperna och dess sökord är valda sätter vi ett budgettak för hur mycket som ska läggas på varje annons. Kostnad för klick och övriga annonskostnader som betalas till Google ingår inte i det här paketet.
Koppling till Analytics och hemsidan
För att tydligt kunna mäta resultat av kampanjerna kopplar vi ihop sidan med Googles Analytics.

Landningssidor

Beroende på typ av kampanj kan nya landningssidor skapas på den egna hemsidan för att tydligt sälja en viss produkt eller tjänst. Det byggs speciellt för ändamålet med tydliga call to actions och snabba kontaktmöjligheter.
Upp till 4 landningssidor ingår i paketet

Uppföljning

Att annonsera digitalt är något som måste växa fram, man behöver prova vad som funkar, analyser mha. diverse verktyg både i Google Ads och Analytics, för att se vad som gett bäst resultat. Man går igenom de olika annonsgrupperna för att se vilka sökord som fungerat bäst och gett mest resultat per krona. Vi ser till att balansera maxbud och kvalitetsindex med hjälp av värden från Analytics för att uppnå en högre score och uppdatera de negativa sökorden.
I paketet ingår 4 uppföljningar under 2 månader som totalt tar ca 5 timmar.

Wordpress Digitalakademin

Kontakta oss för att få hjälp att komma igång med AdWords

Skriv in ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort.PRIS

8000 sek +moms

Våra erbjudanden

speed_snabbare_wordpress

Snabbare WordPress Den kanske största anledningen till att man förlorar trafik är att sidan laddar för sakta. När man får hög bounce rate, dvs att besökare går in på sidan men inom sekunder lämnar den igen beror det ofta på att sidan är för långsam. Det finns andra anledningar som att kunden förväntade annat innehåll […]

Läs mer

seo_facebook

SEO Grundpaketsökoptimering SEO är själva grunden och fundamentet i att få din webbplats att synas på Google när någon söker. Google använder sig av komplexa och kluriga algoritmer för att ranka alla olika sidor på webben. Det finns en hel del klara och tydliga riktlinjer för vad som ska vara med på din site för […]

Läs mer

hackad_facebook

Hackad WordPress Har din wordpressida blivit hackad? WordPress blir ofta uppdaterat och säkerhetshål i både själva wordpress och plugins täpps snabb igen. Eftersom WordPress används av så många så upptäcks problem väldigt fort, men det är också intressant att hacka WordPress av samma anledning. Det finns många olika sätt att märka det på bland annat: […]

Läs mer

adwords_facebook

ADWORDSDigital marknadsföring Vi hjälper dig att sätta upp ett AdWordskonto och skapar annonsgrupper med annonser och relevanta sökord om det behövs landingssidor som matchar sökorden så skapar vi dessa också. När vi är klara behöver du bara betala för annonsering och klick till Google. I paketet ingår också totalt 5 timmar i uppföljning för att […]

Läs mer