Ge din webbplats lite kärlek inför 2019

Nytt år nya tag!

Sökoptimera din Webbplats!

Det finns många sätt att öka trafiken till din webbplats. Beroende på vad din hemsida ska göra så kan det ena eller andra sättet passa bättre eller sämre.

Det första steget i arbetet att locka besökare till din sida är att ha koll på att grunden i SEO (sökmoteroptimering) finns på plats. Det är helt avgörande om Google ska indexera och visa upp din sida i sökresultaten överhuvudtaget. Det är också viktigt att locka RÄTT besökare till din sida inte bara många.

Vad ingår i SEO Baspaket: 2999kr

  1. Installerar och konfigurerar rätt plugins för SEO
  2. Går igenom nyckelord sida för sida. Title, descriptions, meta taggar
  3. Installerar och anpassar Google Analytics
  4. Kontrollerar och justerar URL’er på alla sidor
  5. Värderar vilka sökord som skall prioriteras
  6. Kontrollera sitemap, robots.txt etc, så att alla sidor nås
  7. Se över laddningstider och cache-plugin
  8. Går igenom design som är avgörande för SEO
    (ändring i design ingår ej)

SEO Grunderna

De grundläggande pusselbitarna behöver vara på plats och rätt utformade. Det handlar om att använda rätt nyckelord, title, decriptions meta taggar, att url’en är utformad på rätt sätt. Dessa behöver matcha de sökord som man ska/vill bli träffad på. Nyckelorden behöver vara unika men fortfarande ha bra sökbarhet.

För wordpress finns det tex plugins som man kan ha stor hjälp utav om de används på rätt sätt. Google har också många olika verktyg som kan hjälpa till att analyser hur pass bra dina SEO insatser fungerar.

Vi hjälper dig att komma igång och lägger grunden så att du får rätt och fler besökare till din webbplats. Vilket kommer göra det enklare för dig att nå målen i din verksamhet. Det går att komma väldigt långt med att få alla det här bitarna på plats.

Nästa Steg

Det finns många ytterligare åtgärder att göra för att optimera din hemsida ytterligare. I kommande steg ser man över och åtgärdar design som är viktig för SEO’n, hur snabbt sidan laddar etc. Analysera med hjälp av Analytics för att göra justeringar i nyckelorden m,m. I dessa åtgärder är det viktigt att ha sin målgrupp klar för sig och vara tydlig med själva syftet med sin hemsida.

SEM, Search Engine Marketing

Här kommer vi in på annonsering via Google, sociala medier, retargeting m,m. Det är mycket kraftfulla verktyg både för att driva trafik till din webbplats och för att kraftigt kunna öka konverteringsgraden. Göra besökaren till kund/användare. 

Wordpress Digitalakademin

Det låter bra! Jag kör på SEO Baspaket för 2999kr

Skriv in ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort.Hur bra SEO optimerad är din sida?

Passa på och testa din sida idag

sitechecker.pro 

Referenser

stoba

Stoba

Stockholms byggnadsantikvarier AB Stockholms byggnadsantikvarier AB behövde en uppfräschning av sin gamla sida. De ville själva kunna administrera sidan och lägga upp nya uppdrag, referenser etc. Så det blev en sida som gick i samma stil som logotypen och där mycket av utseendet kunde ligga på de många vackra bilder på hus och miljöer som […]

Läs mer

byggkonsultringen

Byggkonsultringen

Byggkonsultringen Byggkonsultringen arbetar med kontroller, ledning och konsultering inom bygg. De behövde en snygg, stilren och lite lagom strikt hemsida. Det var ett roligt projekt där vi samarbetade med Ingela på Webbreda som är bra på texter, sökvänligt innehåll, webbnärvaro etc. Byggkonsultringen.se […]

Läs mer

brainpool

Brainpool

Brainpool Brainpool ger ungdomar som är särskilt begåvade en plats där de får vara fantastiska. De hade en ok sida som behövde slipas klart och få lite struktur och fix, lite TLC helt enkelt. Ofta är skillnaden mellan en meh… sida och en bra sida att man hittar de rätta bilderna, fixar till texterna och […]

Läs mer

dreamteamet

Dreamteamet

Dreamteamet Dreamteamet är ett nystartat företag som ska ska hjälpa lag och klasser att tjäna lite extrapengar till kassan. De behövde en hemsida där de kunde visa upp sina produkter och de behövde också en specialbyggd räknare för att räkna ut hur mycket man kan tjäna genom deras försäljning. https://dreamteamet.se/ […]

Läs mer