Ge din webbplats lite kärlek inför 2019

Nytt år nya tag!

Sökoptimera din Webbplats!

Det finns många sätt att öka trafiken till din webbplats. Beroende på vad din hemsida ska göra så kan det ena eller andra sättet passa bättre eller sämre.

Det första steget i arbetet att locka besökare till din sida är att ha koll på att grunden i SEO (sökmoteroptimering) finns på plats. Det är helt avgörande om Google ska indexera och visa upp din sida i sökresultaten överhuvudtaget. Det är också viktigt att locka RÄTT besökare till din sida inte bara många.

Vad ingår i SEO Baspaket: 2999kr

  1. Installerar och konfigurerar rätt plugins för SEO
  2. Går igenom nyckelord sida för sida. Title, descriptions, meta taggar
  3. Installerar och anpassar Google Analytics
  4. Kontrollerar och justerar URL’er på alla sidor
  5. Värderar vilka sökord som skall prioriteras
  6. Kontrollera sitemap, robots.txt etc, så att alla sidor nås
  7. Se över laddningstider och cache-plugin
  8. Går igenom design som är avgörande för SEO
    (ändring i design ingår ej)

SEO Grunderna

De grundläggande pusselbitarna behöver vara på plats och rätt utformade. Det handlar om att använda rätt nyckelord, title, decriptions meta taggar, att url’en är utformad på rätt sätt. Dessa behöver matcha de sökord som man ska/vill bli träffad på. Nyckelorden behöver vara unika men fortfarande ha bra sökbarhet.

För wordpress finns det tex plugins som man kan ha stor hjälp utav om de används på rätt sätt. Google har också många olika verktyg som kan hjälpa till att analyser hur pass bra dina SEO insatser fungerar.

Vi hjälper dig att komma igång och lägger grunden så att du får rätt och fler besökare till din webbplats. Vilket kommer göra det enklare för dig att nå målen i din verksamhet. Det går att komma väldigt långt med att få alla det här bitarna på plats.

Nästa Steg

Det finns många ytterligare åtgärder att göra för att optimera din hemsida ytterligare. I kommande steg ser man över och åtgärdar design som är viktig för SEO’n, hur snabbt sidan laddar etc. Analysera med hjälp av Analytics för att göra justeringar i nyckelorden m,m. I dessa åtgärder är det viktigt att ha sin målgrupp klar för sig och vara tydlig med själva syftet med sin hemsida.

SEM, Search Engine Marketing

Här kommer vi in på annonsering via Google, sociala medier, retargeting m,m. Det är mycket kraftfulla verktyg både för att driva trafik till din webbplats och för att kraftigt kunna öka konverteringsgraden. Göra besökaren till kund/användare. 

Wordpress Digitalakademin

Det låter bra! Jag kör på SEO Baspaket för 2999kr

Skriv in ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort.Hur bra SEO optimerad är din sida?

Passa på och testa din sida idag

sitechecker.pro 

Referenser

hjsbygg_fb

HJS Bygg

HJS Bygg Det fanns en start på en sida med ett tema som redan använde Elementor, så det var mest att bygga upp sidan med moduler och diverse content för att få en snygg och bra sida. HJS Bygg […]

Läs mer

sccs_solutions_fb

SCC Solutions

SCC Solutions De hade redan en ok sida, men den behövde lite TLC, alltså lite snygga till, byta lite bilder, nåt typsnitt fixa så allt alignar. De behövde också lite hjälp med att bygga upp content och lite nya moduler för det. Så det var lite mer använda Wordpress snarare än att bygga en hel […]

Läs mer

consoli_fb

Consoli Consult

Consli Consulting Byggkonsultringen ändrade inriktning, lite målgrupp och namn, så de behövde en nya sida som i stora drag var samma som den gamla men med ny logotype, färgändringar och nya texter och lite sånt. Consoli Consultning […]

Läs mer

tunabergsbilservice_fb

Tunabergsbilservice

Tunabergsbilservice Tunabergsbilservice tog över delar av verksamheten från Bernhardson Bil och ville ha en webbsida, logotype och lite annat grafiskt material för att kunna marknadsföra sig utåt. Tunabergsbilservice […]

Läs mer