Snabbare Wordpress

Den kanske största anledningen till att man förlorar trafik är att sidan laddar för sakta. När man får hög bounce rate, dvs att besökare går in på sidan men inom sekunder lämnar den igen beror det ofta på att sidan är för långsam. Det finns andra anledningar som att kunden förväntade annat innehåll eller utseende, men den stora boven är laddningstider.

 

I vårt paket för ett snabbare Wordpress går vi igenom sidan och ser vad som finns, vad som kan göras och vilka sätt som är lämpliga för att arbeta upp sidans hastighet. Första gången kan det vara en ganska stor genomgång, man kan sedan med fördel följa upp en gång om året, men då blir det en mindre genomgång som mest syftar till att kolla senare versioner på saker och följa upp nyheter, råd och rön i webb och Wordpress. Vi fokuserar på alla områden, bland annat kollar vi att:

  • Hosting / Webbhotell, att det är tillräckligt bra och har prestanda nog för sidan.
  • PHP och databasen, vi ser till att inställningar är de bästa och att rätt versioner används. • Wordpress, inställningar i själva wordpress.
  • Plugins, vilka plugins och deras konfigureringar som kan optimeras, att det inte finns några onödiga plugins och att de inte överlappar eller krockar i funktion.
  • Databasinnehåll, vi ser också till att det inte finns onödigt många revisioner eller spam-kommentarer
  • Stylesheets och javascript, vi kollar att det som går att komprimera är det.
  • Bilder, ser till att rätt storlekar används på olik ställen och att de anpassas efter skärmstorlek etc. Vi kollar också om lazy load eller CDN är något som behövs.
  • Diverse laddningskontroller, så inte saker saknas som ger 404-fel, att inte sätt att hämta stylesheet, javascript, bilder, ikoner osv. drar ner laddningstider.

Det här erbjudandet som PDF

Wordpress Digitalakademin

Kontakta oss för att snabba upp din Wordpressida

Skriv in ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort.PRIS

5000 sek +moms

Våra erbjudanden

speed_snabbare_wordpress

Snabbare WordPress Den kanske största anledningen till att man förlorar trafik är att sidan laddar för sakta. När man får hög bounce rate, dvs att besökare går in på sidan men inom sekunder lämnar den igen beror det ofta på att sidan är för långsam. Det finns andra anledningar som att kunden förväntade annat innehåll […]

Läs mer

seo_facebook

SEO Grundpaketsökoptimering SEO är själva grunden och fundamentet i att få din webbplats att synas på Google när någon söker. Google använder sig av komplexa och kluriga algoritmer för att ranka alla olika sidor på webben. Det finns en hel del klara och tydliga riktlinjer för vad som ska vara med på din site för […]

Läs mer

hackad_facebook

Hackad WordPress Har din wordpressida blivit hackad? WordPress blir ofta uppdaterat och säkerhetshål i både själva wordpress och plugins täpps snabb igen. Eftersom WordPress används av så många så upptäcks problem väldigt fort, men det är också intressant att hacka WordPress av samma anledning. Det finns många olika sätt att märka det på bland annat: […]

Läs mer