Support och uppdateringar

Sitter du och undrar hur tusan du ska lyckas lösa något bara inte vill funka i Wordpress?
– Prova först att spara om permalänkarna.
Sen kan du fixa ett supportavtal med oss så fixar vi det eller förklara hur man gör.

Uppdateringar

Wordpress och dess plugins uppdateras ofta med nya funktioner, säkerhetsuppdateringar, optimeringar och anpassningar. Många har inte har tid eller kunskap för att sköta det själv. Har man e-handelsplats, nyhetssida eller blogg med mycket innehåll eller som uppdateras ofta, vill man såklart göra extra säkra uppdateringar. Då gör man backup på databas, bilder och filer för att vara säker på att inget går fel.

Support

Support i form av frågor och mindre fix får jag ganska ofta, över facebook, telefon, e-post osv. Det är en stor del av mitt jobb även om det är frågor och småfix som tar 5 minuter här och en kvart där. Det blir ofta osmidigt och krångligt att fakturera. Med ett supportavtal blir det lättare för alla.

Prisberäkning support

Vi har lite olika varianter av support för att kunna hjälpa till på det sätt som passar ju dig. Ett grundavtal innebär att ni kan kontakta oss med frågor om Wordpress (och i vissa fall andra system, tex sånt vi varit med och byggt) och hur man löser problem relaterat till hemsidan. Vi fixar också sånt som är fel och som inte funkar som det ska.

Uppdateringar och monitorering

Vi kan uppdatera och monitorera din wordpress sida. Vi sköter alltså uppdatering av själva wordpress, plugins och kollar att sidan mår bra och har det som behövs.

Problemfix

Istället för att fakturera någon timme här och någon kvart där så fixar vi problem som dyker upp. Det som ingår i det här avtalet är mindre problem, tillägg och allmänt fix som tar upp till en timme åt gången.

Beräknat pris / år.

2700:-
Det här är ett beräknat pris som inte ska ses som ett exakt pris.