Utveckling av WordPress plugin

 

Jag, Mattias Kallio, vill röra om lite i livet. Jag vill skaffa mig arbetskamrater, nya spännande uppdrag och kanske gå på AW och sånt? – Ni vet, jobbgrejer!

Jag är en rätt generell webbnerd som provat och använt det mesta, men de senaste åren har jag befunnit mig i WordPress miljö och tycker det är riktigt trevligt. Så jag tänkte helst fortsätta som WordPress-utvecklare. Det bästa sättet att veta mer om mig är nog att kolla på sidorna nedanför.

Edit: Jag fick in en massa jobb och lite mer avancerade uppdrag med mer programmering och ren utveckling, så jag får väl fortsätta som konsult ett tag till då… Men den här sidan har så mycket träffar att jag låter den ligga kvar. 🙂

 

LinkedIn där jag försökt hålla lite uppdaterat.

linkedin.com/in/mattiaskallio/

Men det beror kanske lite på vad man vill veta, jag har lite kod på GitHub:

github.com/MattiasKallio

Tycker man om drönare och lite galna projekt så är nog min YouTube-kanal bäst. 🙂
youtube.com/c/MattiasKallio/