Om Snillrik

Snillrik är egentligen vad jag kallar mitt företag utåt eftersom Mattias Kallio – Utveckling och design är långt och tråkigt. Snillrik är också som är lite paraply för en hel del projekt och uppdrag där jag arbetar ihop med andra, designers, marknadsföringsfolk osv.

Jag arbetar fortfarande med att göra siter i WordPress och E-handelsplatser i WooCommerce, från början till slut. Jag har också börjat arbeta med andra konsulter och webbyråer som programmerings-nissen som kan utveckla plugins, leta fel och göra sånt som kräver lite mer kunskaper om programmering och WordPress på ett lite djupare plan. Jag tycker fortfarande det är roligt och utmanande att arbeta med alla delar av webb, men jag arbetar också gärna ihop med andra där vi tillsammans kanske kan erbjuda våra tjänster till kunder som behöver lite mer, lite större eller mer komplicerade siter. 

Kontakta mig om du behöver hjälp med utveckling för WordPress eller kanske Uppdateringar och Support

Om Snillrik

Support & Uppdateringar

Har du något som bara inte vill funka i WordPress? – Prova först att spara om permalänkarna. Hjälper inte det, kan du fixa ett supportavtal med oss så fixar vi det eller förklarar hur man gör.

Om du vill kunna ringa någon, och bara vill allt ska funka utan att behöva ha koll på vad tex PHP, CSS, SSL är. Då är det också läge att fixa ett supportavtal. Vi sköter gärna det vardagliga webbnerdandet åt dig. 

WordPress-utveckling

Snillrik arbetar mycket med ren utveckling i WordPress. Vi bygger ofta plugins och system tillsammans med företag, andra webbyråer och konsulter som behöver någon som kan kod och utveckling på en mer avancerad nivå.

Så om du har behov av någon form av speciallösning eller behöver bygga plugins, addons och shortcodes som inte finns redan så kan vi sånt.

Webbdesign

En tilltalande design är A och O för att bygga förtroende för ditt företag. Våra designers har många års erfarenhet av design både för webb och tryck. 

Designen blir allt viktigare för att din site. Google värderar designen och anpassningen till olika skärmstorlekar väldigt högt. Det krävs ett nytt sätt att tänka när en design måste kunna anpassa sig och se snygg ut på alla typer av skärm.