Webbshop

 

Eftersom vi mest arbetar i WordPress är det naturligt att vi använder WooCommerce när vi bygger webbshop. Det är det mest använda pluginet för e-handel när man använder WordPress och har all funktionalitet man  kan tänka behöva för att sälja saker online.

Nu är det väldigt många som vill flytta sin försäljning och verksamhet online. Det mest går att sälja online och det dyker upp nya spännande sätt att sälja sina tjänster där e-handel tidigare oftast setts som ett sätt att sälja produkter. Men det går att sälja streamad video, virtuella produkter som PDF:er, bilder och liknande. Det går också att bra att sälja kurser och utbildningar. 

Vi har lite tvingats in i en tid där väldigt många måste tänka om sin verksamhet och hur man kan hitta nya vägar att nå ut till sina kunder. 

Som webbnerd är det en väldigt spännande tid, dels för att det dyker upp nya problem som måste lösas, nya utmaningar, men också för att vi redan har lösningar från andra branscher som nu börjar användas i helt nya sammanhang.

Så om du har en WordPress-sida och vill ha en Webbshop så kan vi sätta upp en sån åt dig.  Har du ingen sida alls och vill börja sälja saker online kan vi såklart lösa det också. 

Det är ofta vi får fråga i stil med “vad kostar en vanlig webbshop?” och det är tyvärr en hur “lång är ett snöre”-fråga, det beror på hur mycket ni vill göra själva, om det är annan eller speciell funktionalitet som ska in, om en unik och speciellt anpassad design som slår folk med häpnad är viktigt eller det räcker med ett standardutseende. Normalt brukar det bli ett möte eller samtal där vi pratar igenom vad som ska finnas och hur det ska funka och därefter får ni ett pris, tidsuppskattning och lösningsförslag.

Fyll i formuläret så kontaktar Mattias dig så fort det är möjligt.