Webbshop, WooCommerce

Är det dags att flytta din verksamhet till internet?

 

Du kanske redan har en business och vill hitta nya försäljningsvägar, eller vill du börja sälja saker hemifrån?

 

Webbshop med hjälp av WordPress och WooCommerce

Det finns inget som kommer i närheten av att vara så populärt som WooCommerce när man vill sälja saker online.

WordPress är det vanligaste CMS:et som finns och WooCommerce är e-handelslösningen som är utvecklad i WordPress väl testade miljö.

Anledningen till att det är så stort är att det finns så otroligt mycket färdiga lösningar. Mer eller mindre alla företag som har hand om betalningar och frakt på internet har egna plugins för sina produkter. Det finns medlemskap, prenumerationer, dropshipping… Allt man kan tänkas sälja finns det lösningar för. 

Vi hjälper dig med att planera och sätta upp shoppen, skapa ett tema för utseende, och installera och konfigurera alla plugins och addons som kan behövas. Skulle det inte finnas någon färdig lösning för just det du vill göra kan vi bygga egna plugins och addons för att det ska funka som du vill. 

Tyvärr är det väldigt mycket en hur lång är ett snöre i tid och pris, men kontakta oss och diskutera lösningar kostar inget. 

Kontakt

WooCommerce

T.U.R och Company är en av de webbshoppar jag byggt. Det är ett bra exempel på min roll i ett webbprojekt.

Jag sätter upp WordPress och WooCommerce, skapat ett tema som är anpassat efter deras behov och profil etc. Jag lägger även till plugin, och gjort vissa kopplingar till Betalsystem, Ekonomiprogram etc.

När shoppen väl är uppe så arbetar de själva med att lägga till och uppdatera produkter, redigera texter, bilder och liknande.