Support & uppdateringar

Sitter du och undrar hur tusan du ska lyckas lösa något som bara inte vill funka i WordPress?
– Prova först att spara om permalänkarna.
Sen kan du fixa ett supportavtal med oss så fixar vi det eller förklara hur man gör.

 

Grundavtal & Support – 350 kr/mån

Support är en stor del av det vi gör, över facebook, telefon, e-post osv. Vi får frågor om allt som rör våra kunders hemsidor, om hur man gör saker i WordPress, hur man ska tänka kring SEO, vad man kan göra för att få upp hastigheten på sin sida osv. 

För bara 350 kronor (+moms) per månad får du vårt grundavtal för support till din hemsida.

Uppdateringar & Monitorering – 450 kr/mån

WordPress och dess plugins uppdateras ofta med nya funktioner, säkerhetsuppdateringar, optimeringar och anpassningar. Många har inte har tid eller kunskap för att sköta det själv. 

För 450 kronor (+moms)  per månad kan vi hålla reda på det åt dig och uppdatera så fort det kommer nya versioner.

Hosting – 500 kr/mån

Vi erbjuder nu också hosting för våra kunder. Vi märkte att det fanns en efterfrågan på “Det ska bara funka” så vi tog hjälp av Oderland för att kunna ha ett eget webbhotell för våra kunder. Det här innebär att vi får full koll vi kan göra de anpassningar som vi anser behövs för våra respektive kunder. Det här innebär att vi alltid kan erbjuda hög säkerhet och prestanda på din site. Det vi vill göra är att alla våra kunder ska slippa kolla efter “50-epost konton, 20gb per månad och 10gb utrymme” som för de flesta inte säger någonting. För att hosta din sida, utan konstigheter eller begränsningar tar vi 500 kronor (+moms) i månaden. Det enda finstilta vi har är att om du vill hosta en extrem sida så tar vi fram en lösning som passar dig. (Vi vill alltså inte hosta din sida för 500 kronor i månaden Mark Zuckerberg)